У недељу избори за нове савете месних заједница у општини Варварин

Грађани општине Варварин бираће 4. децембра своје представнике у саветима месних заједница. Пријаве су предате у року, за све месне заједнице, а Изборна комисија утврдила је збирну листу кандидата, обавестила нас је председница Комисије Снежана Дачић.

Она наглашава да је Изборна комисија за спровођење избора за чланове савета МЗ у року предузела све изборне радње, прописала обрасце за спровођење избора, а како би кандидати били у могућности да доставе своје кандидатуре.

“Избори се спроводе 4. децембра 2022. године, у периоду од 8 до 18 часова, у 21-ој месној заједници на територији општине Варварин и бирају се укупно 123 члана. Пријаве су предате у року, за све месне заједнице. Овом приликом позивам све грађане општине Варварин да искористе своју грађанску дужност и да 4. децембра изађу на гласање и изаберу лица која ће у наредном периоду представљати њихову месну заједницу и заступати њихове интересе”, поручила је Снежана Дачић, председница Изборне комисије.

Да подсетимо, последњи избори за чланове Савета МЗ у општини Варварин одржани су 5. фебруара 2017. године, а након истека мандата члановима Савета МЗ одлагани су због пандемије корона вируса.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x