“Женска алтернатива” за Малу Крушевицу

На изборима за Савете месних заједница који се одржавају у недељу, 05. фебруара, за чланове Савета месне заједнице Мала Крушевица предата је једна веома интересантна листа. Ради се о Групи грађана Темнићка алтернатива (ТА) на чијој листи за чланове Савета ове месне заједнице се налазе само припаднице нежнијег пола.

Говорећи о разлозима због којих су се одлучиле на овакав корак, Светлана Милосављевић каже да је разлог прост, зато што су “мушкарци рекли своје”.

“Мушкарци су рекли своје, а ми жене успут и урадимо по нешто. Док се они свађају и деле јефтина објашњења, ми решавамо проблеме кад је нужно, зато хоћемо и за нашу средину да урадимо нешто корисно и да покушамо да решимо проблеме који муче нашу Месну заједницу”, каже Светлана Милосављевић.

Она додаје да нису желеле да на изборе излазе са неким неоснованим плановима, већ каже да сви добро знају шта је потребно урадити, а “колико ће се урадити, видећемо…”.

Братислав Петровић, лидер “Темнићке алтернативе” и одборник у Скупштини општине Варварин каже да су жене доказале да су храбрије и далеко одговорније. “Оне су се одважиле да узму будућност свог села у своје руке, а чињеница је да су све оне мајке и имају и превише разлога да се боре за боље услове, као и сам живот у њиховој Месној заједници”, истакао је Петровић који је искористио прилику да им честита на њиховој одважности и пожелео победу на недељним изборима.

Иначе, поред Светлане Милосављевић, која је по занимању економски техничар, на листи се још налазе и две домаћице, Драгана Обрадовић и Драгана Топаловић, радница Јелена Топаловић, економски техничар Даница Милутиновић, трговац Милана Вељковић и пољопривредни техничар Марица Милосављевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x