Трстеничка локална самоуправа успешно реализује пројекте

Према одобреним пројектима ревитализације сеоских путева у општини Трстеник, у току је асфалтирање деонице пута од Стопање према Тоболцу у дужини од 2 км. Ова деоница је била у изузетно лошем стању и представљала је велики проблем за учеснике у саобраћају, а радове изводи крушевачко предузеће “Техноградња”. Вредност ове значајне инвестиције је 18 милиона динара.

“По половину од укупног износа дају Министарство Републике Србије и општина Трстеник, а ово је један од пројеката које спроводимо. Захваљујемо се на разумевању и помоћи Влади и Министарству без којих не бисмо могли све те пројекте да реализујемо успешно. Одмах по завршетку ове деонице почињу радови на асфалтирању деонице пута Попина – Дубље у дужини од 2 км.”, рекао нам је тим поводом, приликом обиласка радова на деоници пута Стопања – Тоболац, помоћник председника општине Трстеник Дејан Раковац и додао да ће мештани поменутих насељених места имати после дужег времена боље и квалитетније путеве.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x