Удружење жена “Дар”: “Кад млади брину о старима”

Након недавне иницијативе за уређење игралишта у дворишту ОШ “Драги Макић” у Бошњану, Удружење жена “Дар” из овог поморавског места у наредном периоду реализоваће и пројекат “Кад млади брину о старима”, најављује председница удружења Јелена Марковић.

Подсетивши на бројне акције које је Удружење жена “Дар” реализовало од свог оснивања пре годину дана, попут предавања у области здравства, разних излета, али и хуманитарних акција прикупљања средстава за лечење малишана оболелих од карцинома, Марковићева наглашава да ће се истим интезитетом наставити и у наредном периоду.

“Пројекат “Кад млади брину о старима” састоји се од више сегмената међу којима су и превентивни прегледи наших суграђана и суграђанки, организација предавања из области аграрства, ратарства и воћарства, као и предавања из области здравства”, објашњава Јелена Марковић.

Пројекат Удружења жена “Дар” “Кад млади брину о старима” подржала је општина Варварин путем Јавног конкурса за доделу средстава удружењима за реализовање програма од јавног интереса у 2020. години, док је рок за реализацију програма 31. децембар 2020. године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x