Врњачки парк насељен новим становницима

У шетњи прекрасним врњачким парковима сада можете срести и неуобичајене посетиоце који вире и поздрављају вас из столетних стабала. На први поглед хтели бисте да додирнете сову, побегнете од лисице а онда откријете да се ради о фотографији. Изненађење, па смех и тако до наредног стабла.

“Посматрао сам оштећења и рупе на стаблима и дошао на идеју да исте оплеменим фотографијама стварних шумских становника. На дневној светлости, а посебно ноћу, туристи ће уживати у сусрету са пријатним изненеђењима из стабала врњачког парка. Желели смо да пратимо модерне туристичке трендове и да нашим гостима понудимо нешто интеренсантно у врњачком парку који је препун богате историје, успомена, свакојаких судбина” каже Небојша Богићевић из Туристичке организације Врњачке Бање.

“У парку се налазе Јапански врт, Римски извор, лавиринт, карневалске степенице, Мост љубави, Мост даљинар, Павиљон за венчања и столетни бор, а ја се надам да ће ови неуобичајени посетиоци инспирисати велики број туриста да се сликају са новим посетиоцима парка, да се фотографије онда појаве на многим друштвеним мрежама као лепа успомена из Врњачке Бање” рекао нам је Богићевић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x