Врњчани победили трстеничане у “Спортском изазову 2016”

Већ традиционални трећи по реду “Спортски изазов 2016” завршен је победом Врњачке Бање, која је имала 1.752 учесника који су вежбали, док је у Трстенику вежбало 1,520 грађана. Ова занимљива манифестација има за циљ да подстакне што већи број људи да се баве неком спортском активношћу бар на 15 минута. У Врњачкој Бањи ову физичку активност је отворио освајач сребрне медаље на ОИ 2016. кајакаш Марко Томићевић, који је уједно био и капитен врњчана.

“Ова манифестација је сјајна идеја и спортски изазов, драго ми је што сам био капитен Врњачке Бање и радује ме велики број грађана свих узраста који су дошли да вежбају да би победио њихов град. Трстеник је имао исто тако одличну организацију, а у “Спортском изазову 2016″ укључиле су се и школе, обданишта и заиста је ово лепо дружење”, рекао нам је Марко Томићевић.

Капитен Трстеника био је стрелац Милутин Стефановић који је био део Олимпијског тима Србије на ОИ у Рију. Исто тако је задовољан одзивом на трстеничком Омладинском тргу и каже да је само у првом сату вежбало преко 700 грађана.

Помоћник председника општине Врњачка Бања Душан Стевановић захвалио се свима који су помогли у организацији, грађанима који су вежбали и наравно капитену Врњачке Бање Марку Томићевићу. Учесници који су одвежбали свој део добијали су јединствено дизајнирану налепницу са бројем који аутоматски доноси један поен граду.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x