Вежбама и спортом ка здравом начину живота

На платоу испред општине Трстеник, Олимпијски комитет Србије и компанија “Coca cola” организују пројекат “Спортски изазов 2016” између два града, Трстеника и Врњачке Бање, а циљ пројекта је да се окренемо ка здравом начину живота кроз вежбе и спортска дешавања за све генерације.

У овом пројекту сви грађани општине Трстеник могу да узму учешће. Довољно је да дођу на плато испред општине тог дана у периоду од 12-15h и 15 минута да активно вежбају. Олимпијски комитет Србије свима који буду одвежбали активно 15 минута доделиће налепницу и те налепнице се после броје. Град који буде имао највише пребројаних налепница побеђује, а школе у том граду, клубови и појединци добијају разне поклоне. У исто време упоредо, све ово се дешава и у Врњачкој Бањи на њиховој променади.

Координатори за реализацију овог пројекта за Трстеник су Координатор Канцеларије за младе Трстеник Ненад Смиљковић и Већник за спорт Нада Сарић. У Трстеник тог дана доћи ће и неко од освајача медаља на Олимпијским играма у Рију, сазнајемо од координатора овог пројекта.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *