Агенција за регионални развој Расинског округа у новом пословном простору

Данас су, у присуству бројних званица међу којима је био и председник општине Варварин Војкан Павић, отворене нове пословне просторије Агенције за регионални развој Расинског округа (улица Танаска Рајића 18/3).

На пригодној свечаности, просторије је званично отворила народни посланик др Весна Ракоњац која је нагласила да се, у складу са новим, одличним условима, очекују и адекватни резултати, нове инвестиције и радна места и бољи пословни амбијент, како би Крушевац као центар Расинског округа био што пожељније место за живот и останак младих.

Директор Агенције за регионални развој РО Александар Шароњић захвалио се Регионалној привредној комори и Центру за стручно усавршавање на досадашњим партнерским односима, а посебно Граду Крушевцу који ће наставити да подржава Агенцију са 0,15% буџетског издвајања.

“Настојаћемо да максимално оправдамо поверење града Крушевца”, рекао је Шароњић и додао да је данас Агенција потпуно опремљена компјутерском техником, а да је у плану и набавка аутомобила, што ће додатно побољшати услове за рад.

Током прошле године, више од 700 полазника похађало је предавања која су држали сертификовани предавачи, додељивана су бесповратна средства фирмама и предузетницима, (такође и општинама ) и реализовани бројни пројекти. Иначе, Агенција за регионалнии развој Расинског округа постоји три године, а акредитацију поседује годину дана, а остварени су изузетни контакти са Развојном агенцијом Србије.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 17. мај Залоговац; 18. мај Обреж; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x