Хуманитарна изложба Уније жена СНС Варварин у недељу 12. марта

Унија жена Српске напредне странке (СНС) у недељу 12. марта са почетком од 10 часова, у центру Варварина, организује хуманитарну изложбу, а сав новац који том приликом буде прикупљен биће уплаћен за лечење Александра Ђорђевића из Обрежа.

“У недељу поставићемо у центру Варварина наш штанд са колачима, у виду изложбе, а за помоћ младом Аци Ђорђевићу из Обрежа, који се бори са тешком болешћу. Свако од пролазника ко буде убацио у кутију добровољни прилог моћи ће да се послужи колачима које ће за ту прилику направити наше чланице, а ми овом приликом позивамо све суграђане да се овој акцији одазову у што већем броју”, рекла је за Темнић.Инфо председница Уније жена варваринских напредњака Данијела Мишковић.

Иначе, акција прикупљања помоћи за Александра Ђорђевића је у току, тако да они који не буду у могућности да се придруже овој акцији у недељу, могу и даље послати смс поруку. Потребно је само уписати 246 и послати смс на број 3030 (цена поруке је 100 динара, ослобођено ПДВ-а).

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x