“Недеља” и “Прича о чаробном мачу” 29. фебруара на репертоару биоскопа Варварин

За све љубитеље седме уметности биоскоп Варварин припремио је две пројекције, најновије домаће остварење, биографски филм “Недеља” који прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима, Џеја Рамадановског, али и авантуристички анимирани филм “Прича о чаробном мачу”. Пројекција “Недеље” заказана је за четвртак, 29. фебруар, у термину од 20 часова, а истог дана филмофили могу да погледају и “Причу о чаробном мачу” у термину од 18 часова.

20:00 – “Недеља” – Инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју Рамадановском из најраније младости, па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успео да заузме своје место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих…

Улоге тумаче Хусеин Алијевић, Марко Јанкетић, Стефан Вукић, Алексеј Бјелогрлић, Ален Селими, Ана Пиндовић, Златан Видовић, Милица Јаневски, а режију потписују Немања Ћеранић и Милош Радуновић.

18:00 – “Прича о чаробном мачу” – Некада давно у далеком краљевству живео је млади ратник Коста и његов најбољи пријатељ и саборац Чаробни мач, мач који може да говори, по имену Чудош. Коста са мачем креће на пут пун различитих изазова како би пронашао опасно чудовиште – Белу сенку. На том путу, пуном разних искушења, упознају младу чаробницу Фреју која им се придружује у борби да спасу свет и докажу да је права љубав вечна.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x