Унија жена СНС Варварин реализовала акцију “За осмех Слађане и њене деце”

Унија жена Српске напредне странке (СНС) Варварин организовала је у центру града хуманитарну акцију прикупљања помоћи Слађани Стојановић из Доњег Катуна која је оболела од мијелоидне леукемије и којој је хитно потребно 6.000,00 евра за утврђивање даљег тока лечења у Немачкој.

Председница Уније жена варваринских напредњака Данијела Мишковић наглашава да су Слађани потребна средства за преглед који је заказан за 01. децембар ове године, додавши да породица Стојановић није у могућности да сама прикупи тај новац тако да су се из тог разлога и чланице Уније жена укључиле у ову акцију да позову све хумане људе да помогну како би нашој суграђанки обезбедили преко поребна средства.

“Слађана је једна млада, храбра и дивна особа која има три сина и која је овом друштву подарила право богатство, па је ред и да се и ми њој одужимо овим скромним новчаним поклоном како би она отишла на лечење. Знам да њен осмех и њено здравље могу унапредити њену породицу да буде здрава, а самим тим и њену децу да буду срећна и задовољна поред ње”, поручује Данијела Мишковић.

Наравно, сви који желе да помогну Слађани у борби за прикупљање ових средстава своју помоћ могу да уплате и на следеће бројеве рачуна: 205-9011007235350-69 (динарски рачун код Комерцијалне банке) и 9031024645644 (девизни рачун).

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x