Велики успех ученика трстеничке ОШ “Свети Сава”

Ученици Основне школе “Свети Сава” у насељу Пејовац одрадили су веома успешно завршни испит. Поред освојених бројних награда до сада на такмичењима овим су потврдили да су успешна генерација и да ће и у наредном школовању показати добре резултате.

“Сви смо у школи задовољни овом генерацијом ученика, по свим резултатима ми смо на четвртом месту у Расинском округу. Добили су награде, књиге, дипломе које су заслужили јер су они најбоље у Расинском округу урадили завршни испит из комбинованог теста. После објављивања коначних резултата на реду је попуњавање листе жеља, а после тога следи упис ученика у складу са резултатима листе жеља који ће трајати до 10. јула ове године”, каже директорка ове образовне установе Гордана Асентић.

“Саветовала бих родитеље да пре свега погледају која су то занимања која интересују децу и да на основу резултата на почетку ставе оне жеље које су мање реалне, значи она занимања којим ће деца бити уписана и за то је важно уписати што више жељених школа и занимања”, истиче Гордана Асентић честитавши ученицима на овом успеху и пожелевши им све најбоље у наставку школовања.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x