ЕКГ апарат донација Служби хитне медицинске помоћи Дома здравља “Др Сава Станојевић”

Свакодневно у Службу хитне медицинске помоћи у Трстенику јавља се велики број пацијената којима лекари, медицинске сестре и возачи санитета пручају адекватну помоћ у оквиру својих надлежности. Ова Служба располаже захваљујући донацијама неопходним бројем санитетских возила и возача, као и неопходном медицинском опремом и апаратима.

“Захваљујући добротвору и донатору Милану Лепосавићу за потребе Службе хитне меидицинске помоћи добили смо савремен ЕКГ апарат чија је вредност преко 90.000 динара. Удружење привредника трстеничке општине изразило је жељу да нам донира нешто од апарата, али је Милан сам одлучио да нам донира ЕКГ апарат. Ми смо му сви због поклона захвални и надамо се да ћемо и у наредном периоду успешно сарађивати са привредницима наше општине”, каже др Жаклина Ристић, директорка Дома здравља “Др Сава Станојевић” у Трстенику.

Донатор поменутог апарата Милан Лепосавић каже да има успешну сарадњу дуже времена са Домом здравља “Др Сава Станојевић” и да се у њему лечи цела његова породица. Зато је и одлучио да у процедури донаторства на овај начин да свој допринос квалитетнијем раду и дијагностиковање пацијената у Служби хитне медицинске помоћи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x