Међународни “Бланик камп куп” одржан на трстеничком Аеродрому

Традиционални, V по реду, Међународни камп “Бланик камп куп” у прецизном слетању, одржан је на трстеничком Аеродрому по лепом времену и уз посету великог броја љубитеља ове манифестације. Учествовало је 50 такмичара из девет земаља, из Словеније, Хрватске, Федерације БиХ, Црне Горе, Северне Македоније, Србије, Русије, Украјине и Пољске.

Организатор Међународног “Бланик камп купа” био је трстенички Аеро – клуб, а такмичење се одвијало у професионалној и мотивационој категорији. “Овогодишње такмичење било је најмасовније по броју учесника, али и по квалитету такмичара и превазишло је очекивања у Аеро – клубу”, каже председник овог клуба Горан Бошковић.

Манифестацију је свечано отворила и пожелела ведро небо и успех на овом такмичењу председница општине Трстеник Милена Турк, а одржавање Међународног “Бланик камп купа” помогли су општина Трстеник, њен Спортски савез и Ваздухопловни савез Србије.

“Поделом пехара и диплома најбољим такмичарима завршена је ова манифестација. Било је све фер и коректно, размена искустава са ваздухопловцима из региона, популаризација ваздухопловства код младих и на крају лепо дружење”, наглашава Горан Бошковић и додаје да је било лепо и забавно и да ће тако бити и наредне године.

“Хвала свим учесницима, победницима честитам, а надам се да су били задовољни и бројни посетиоци манифестације. Желим да се захвалим општини
Трстеник, Спортском савезу Трстеник и, наравно, Ваздухопловном савезу Србије који су помогли организацију овогодишњег Међународног “Бланик камп купа”, рекао нам је на крају Горан Бошковић.

4 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x