Нова “Опел астра” Центру за социјални рад у Трстенику

До сада је Министарство за рад борачка и социјална питања Републике Србије обезбедило Центрима за социјални рад око 30 аутомобила, Домовима за старе и Геронтолошким центрима око 20 санитетских возила и другим институцијама, а биће још помоћи онима којима је то најпотребније, рекао је у Трстенику државни секретар у Министарству Драган Тодоровић.

Он је свечано предао аутомобил марке “Опел астра” директору трстеничког Центра за социјални рад Драгојлу Минићу, који се у име запослених у Центру срдачно захвалио на вредном поклону и рекао да ће ово бити подстрек и додатни мотив да све што раде у Центру буде још боље и квалитетније, док је Тодоровић истакао да Министартво проналази начине да испуни захтеве својим филијалама, па су тако издвојена и средства за куповину аутомобила.

“И ја се у име локалне самоуправе и у своје лично име захваљујем Министарству на добијеном аутомобилу који ће убудуће користити запослени у Центру за социјални рад у обављању својих активности. Ово је показатељ да је Трстеник на мапи Владе Републике Србије”, рекао је овом приликом председник општине Трстеник Александар Ћирић.

“Ми смо упознали државног секретара са социјалном политиком у нашој општини и о активностима које тим поводом спроводимо, а ово је само један од доказа како да унапредимо нашу даљу сарадњу са ресорним Министарствима”, додао је Ћирић.

Примопредаји овог изузетно вредног поклона Центру за социјални рад присуствовали су и заменик председника општине Трстеник Љубиша Марковић и народни посланик Милена Турк.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x