Позив за доделу помоћи избеглим лицима

Повереништво за избеглице општине Варварин позива све који припадају категорији угрожених избеглих лица из периода 1991-1995. године, који су поднели захтев, или добили држављанство Републике Србије, а живе у колективном центру или приватном смештају, или су бивши носилац станарског права без трајног решења у земљи порекла или Републици Србији и до сада нису користили помоћ у стамбеном збрињавању, да се пријаве за доделу помоћи и то у грађевинском материјалу, ако поседују легалан а неуслован или започет стамбени објекат, као и за изградњу монтажне куће, ако поседују грађевинско земљиште на којем је дозвољена индивидуална стамбена изградња.

Све информације и обрасце заинтересовани могу преузети код повереника за избеглице и миграције општине Варварин, док је рок за пријаву по јавном позиву 25. мај 2018. године.

Исто тако, ако избегла лица из периода 1991-1995. године не поседују никакву имовину могу се код повереника за избеглице и миграције у општини Варварин информисати за програм доделе сеоских домаћинстава са окућницом. Јавни позив за овај пројекат је у припреми.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x