Томислав Момировић у Варварину: Протеклих година постигнути озбиљни резултати

Члан Председништва Српске напредне странке (СНС) и представник изборне листе “Александар Вучић – Заједно можемо све” Томислав Момировић, у оквиру предизборне кампање за предстојеће парламентарне и председничке изборе, посетио је Варварин и том приликом подсетио да је Србија данас једно велико градилиште.

Он је поручио да су нам у овом тренутку најпотребнији мир и стабилност, како би могли даље да градимо и развијамо Србију, да се и даље граде најмодернији аутопутеви, магистрале, болнице, школе и нагласио да су оно што ће остати забележено у историји резултати које је остварила Српска напредна странка.

“Има увек пуно оних који са стране критикују, дају савете. Можда су и у праву, али су они на трибинама, а ми смо на терену и кад се подвуче нека црта они ће и даље бити на трибинама, а ми ћемо имати озбиљне резултате на терену. Стално размишљам како ће и наша и њихова деца гледати сутра на све што смо ми данас постигли и ја сам уверен да ће они бити поносни на нас, да ће рећи то је била озбиљна држава, то је био озбиљан систем, то је била озбиљна организација ти људи су изградили државу поново и подигли економију”, рекао је Момировић.

Он се осврнуо и на период пре 2012. године и оценио да је Србија у том тренутку имала инфраструктуру не из деведесетих година прошлог века, већ из седамдесетих година.

“Практично сем Коридора 10, који није ни био завршен, нисмо имали ни један аутопут, незапосленост је била скоро 30%, данас је мања од 10%, минимална плата је била 15.500 динара, данас је 35.500 динара. Да ли су све ствари савршене? Сигурно да нису. Да ли је било грешака? Било је грешака, али оно што смо ми постигли да урадимо у претходним годинама не може заиста да се пореди ни са једним резултатом у прошлости”, нагласио је члан Председништва СНС Томислав Момировић.

Момировић је оценио да је највећи успех то што су сви економски, инфраструктурни и инвестициони резултати постигнути ни једном се не одричући националног достојанства и подсетио да је Србија једина држава у Европи која није увела санкције Руској Федерацији.

“Када причамо о Косову, када се 2001. године променила власт на Космету су постојали само УНМИК и КФОР, до 2012. су они изградили све институције своје лажне државе, са тиме смо се ми суочили. Прогласили су независност, формирали своје оружане снаге, то је 2012. године сачекало нас. Од тада до данас шта су постигли и шта су добили? Државе су повлачиле признање независности и наш народ је утемељенији доле и Косово никада више неће моћи да промовише и спроведе своју независност. Све што су урадили урадили су до 2012. године и од тада се ни један корак нису померили”, поручио је Момировић.

Члан Председништва СНС Томислав Момировић је позвао бираче да у недељу изађу на биралишта и да одаберу сигуран пут како би Србија даље напредовала, а то је могуће само ако Србију води одговорна и озбиљна власт на челу са Александром Вучићем.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x