СПС: Србија увек на првом месту, избори прилика да грађани одаберу исправан пут

У оквиру кампање за предстојеће парламентарне и председничке изборе, Општински одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) организовао је штанд у центру Варварина где је представљена изборна листа коалиције Социјалистичке партије Србије, Јединствене Србије и Зелених Србије, “Ивица Дачић – премијер Србије”, а овом догађају присуствовао је и члан Главног одбора СПС Зоран Баки Анђелковић.

Из СПС-а подсећају да су протеклих недеља обишли месне организације у темнићком крају где су разговарали са грађанима и симпатизерима и презентовали изборну листу “Ивица Дачић – премијер Србије”, која се на гласачким листићима налази под редним бројем 2. За изборе за председника Републике, ова коалиција подржава Александра Вучића који се на гласачким листићима за избор за председника Србије налази под редним бројем 6.

Кандидат за народног посланика испред Општинског одбора СПС у Варварину на изборној листи “Ивица Дачић – премијер Србије”, проф. Братислав Ташић, поручује да су предстојећи избори у Србији прилика да грађани одаберу исправан пут којим ће наша земља ићи.

“Изборна листа “Ивица Дачић – премијер Србије” је препознатљива по томе што окупља искусне актере на политичкој сцени, оне који су доказане патриоте и добри познаваоци свог посла. Године искуства и чињеница да трајемо преко три деценије говоре о томе да наш програм даје одговоре на кључна питања, како она која су данас актуелна тако и она која се тичу обичног човека. Ни у тежим временима ниједан социјалиста није издао националне интересе, наша политика је таква да је Србија увек на првом месту. Наравно да то подразумева да је Косово и Метохија део српске државе. На међународном плану противимо се уласку у НАТО, заинтересовани смо за европску перспективу Србије, штитимо националне интересе од очувања Републике Српске до истрајавања за бољи међународни положај Србије. Чули смо у овој кампањи носиоца листе, Ивицу Дачића, како је више пута говорио да нисмо у прилици да губимо пријатеље који могу да спрече доношење лоших одлука по нас, тако да верујемо да ће наша држава истрајати у вођењу пријатељске политике према Русији и Кини”, наглашава Ташић.

Он оцењује да пажња за обичног човека кроз све сегменте од пољопривреде, преко образовања, здравства, животне средине, културе и традиције је управо оно што СПС одржава деценијама на политичкој сцени.

“Досадашњи ток кампање показао је да бирачи препознају ове ставове као исправне. Јако је важно да ова листа добије што већу подршку и да у Народној скупштини имамо свог представника. Због свега овога не сумњам да ће грађани општине Варварин у великом броју изаћи на изборе у недељу и подржати листу “Ивица Дачић – премијер Србије” тако што ће заокружити број 2″, закључио је кандидат за народног посланика Братислав Ташић.

3.7 3 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x