Велики успех СБ “Меркур” у години јубилеја

Представници Специјалне болнице “Меркур” из Врњачке Бање, директор др сци. мед. Дејан Станојевић и руководилац маркетинга Миодраг Миљковић, присуствовали су свечаној церемонији проглашења победника у оквиру самита лидера “Достигнућа 2017” који представља платформу о новим трендовима, улози директора у достигнућима компаније и развитку региона, улагању у напредне регионе, територије и послове.

“Веома смо поносни на ове награде, посебно што су оне пристигле у години у којој се у “Меркуру” обележава јубилеј од 70 година успешног постојања. То је потврда да су сви наши развојни напори и активност били адекватно постављени и свакако је подстицај за реализацију нових пројеката у будућности које смо планирали”, изјавио је директор СБ “Меркур” др сци. мед. Дејан Станојевић.

Ове награде представљају високо цењено глобално признање за изузетност, што је изазвало осећај великог поноса и узбуђење код свих запослених у “Меркуру”. Награде су потврда да СБ “Меркур”, као медицински центар на челу са тако изузетним вођом др сци. мед. Дејаном Станојевићем, својом активношћу успева да прати захтеве и критеријуме највишег нивоа.

На то указује чињеница да институција која додељује поменуто признање, узима у обзир само врхунска достигнућа, ефективан рад и креирање позитивне слике на регионалом нивоу у 2016.години.

“Као неки критеријуми за избор победника међу номинованима наводе се лидерство и личност, професионализам, образовање и менаџерске вештине директора као и стратешка визија, укупан учинак болнице, мултидисциплинарност услуге, повољни извештаји од стране пацијената, фокус на пацијентима и њиховом задовољству…”, набројао је руководилац маркетинга Миодраг Миљковић.

Организатори овог престижног догађаја су Европска бизнис асоцијација (ЕБА), ЕБА конференције и Међународни клуб лидера.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x