Зимско одржавање на територији општине Трстеник поверено “Техноградњи”

Локална самоуправа је на својој седници за зимско одржавање путне инфраструктуре на подручју трстеничке општине одабрала предузеће “Техноградња” које располаже свом потребном механизацијом и људством који ће бити ангажовани на поменутим пословима у граду и по селима.

“Ових дана имамо доста посла, при крају су радови на изградњи тротоара поред Директне банке и Суда, као и преко пута Градске апотеке. Захваљујући општини Трстеник која је инвеститор, нас као стручног надзора и извођача радова предузећа “Техноградња”, радићемо на асфалтирању Чајкнине улице у дужини 40 метара, улице др Милуновића 50 метара и у насељу Грабовац”, каже директор ЈП за уређење грађевинског земљишта Зоран Радисављевић и додаје да је ово јавно предузеће и до сада успешно одржавало све локалне путне правце, као и саобраћајнице у граду и приградским насечљима.

“Убудуће ће бити чешћих контрола завршених послова јер је било неких примедби прошле зиме на квалитет чишћених путева од снега по селима, али и у граду. Ове године ћемо чистити и неке од путних праваца који нису раније одржавани, а ове године су асфалтирани, пре свега мислим на село Божуревац, односно на пут који спаја села Горњи и Доњи Дубич. Обезбедили смо и потребне количине индустријске соли и ризле тако да не би требало да буде проблема током одржавања путне инфраструктуре”, истиче Радосављевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1337 + 1 = 1338

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x