Отворен реконструисани стадион ФК “Борац” у Бивољу, уручени дресови клубовима из Расинског округа

У Крушевцу је данас у присуству министра омладине и спорта Вање Удовичића и фудбалских званичника, председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Славише Кокезе, потпредседника ФСС Марка Пантелића и Ненада Бјековића и председника ФС Расинског округа Владе Гашића отворен реконструисан стадион ФК “Борац” у Бивољу. Свечаности су присуствовали градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић, директор Безбедоносно – информативне агенције (БИА) Братислав Гашић, представници руководства града крушевца, као и бројни љубитељи најважније споредне ствари на свету.

Град Крушевац је град спорта и то манифестује великим издвајањем за ову област, рекла је обраћајући се присутним грађанима градоначелница Јасмина Палуровић нагласивши да се улагало много током последњег периода у инфраструктуру и завршетак фудбалског стадиона ФК “Борац”, још једно је у низу значајних издвајања којим се подиже квалитет бављења спортом у Крушевцу.

Као плод добре сарадње локалне самоуправе, ФСС и ФСРО, од данас је Крушевљанима на располагању најмодернији терен: урађене су трибине, темељи за рефлекторе, постављена бехатон плоча, подлога за вештачку траву и вештачка трава, паркинг, прилаз теренима и мост.

“Овај стадион непрепознатљив је у односу на прошлу годину”, приметио је министар Удовичић и додао да му је драго кад види да град Крушевац разуме значај, али и реализује овакве објекте спортске инфраструктуре на корист свих фудбалских младих нада Крушевца и округа. Такође и нове трибине пружиће много боље услове љубитељима фудбала, како би утисак био потпун.

Председник ФСС Славиша Кокеза најавио је изградњу још једног фудбалског стадиона у Крушевцу, док су симболичним пресецањем врпце, стадион “Борца” званично отворили министар Вања Удовичић, градоначелница Јасмина Палуровић и председник ФСС Славиша Кокеза.

Након тога, додељени су дресови клубовима из Расинског округа и уручени пехари првацима Прве и Друге окружне лиге  (ФК “Слога” из Мајдева и “Копаоник” из Бруса).

Посебну пажњу љубитеља фудбала данас су у Бивољу привукли прослављени фудбалски репрезентативци Дејан Станковић, Марко Пантелић, Митар Мркела, Драгиша Бинић, Саво Милошевић и Ненад Бјековић, а затим је уследила пријатељска утакмица омладинаца ФК “Трајал” и ФК “Напредак”, коју су судили уважене интернационалне судије Новак Симовић, Далибор Ђурђевић и Милован Ристић.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

763 + 9 = 772

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x