Отворена продавница прехрамбене робе у Пајковцу

У насељеном месту Пајковац, после дужег временског периода, отворена је прехрамбена продавница за потребе становника најмањег села општине Варварин у коме се око 130 мештана углавном бави пољопривредном, а највише воћарском производњом.

“Ова продавница нам много значи, место је мало, најмање у општини Варварин, али сва окупљања се дешавају овде, око продавнице. Ту се ујутру купује, увече седи, деца се изводе на полигон да се играју, што значи да нам је ту главни центар окупљања тако да нам то заиста значи и и ја сам захвална како власнику Бојану Петровићу који је отворио продавницу, тако и председнику општине Варварин Војкану Павићу и локалном руководству што су нам изашли у сусрет и омогућили да поново имамо продавницу”, истиче одборник варваринског парламента из овог места Љиљана Јаковљевић.

Председник општине Варварин Војкан Павић истиче да је приоритет да се у сваком селу омогуће услови за што бољи живот мештана. Подсетимо, председник Павић и локално руководство већ пар месеци одржавају зборове у насељеним местима варваринске општине где се разговара са грађанима и где грађани износе проблеме које имају у својим местима.

“У овим селима продавница је нешто што је веома битно за те грађане да не би долазили у ситуацију да иду у друга места да би обављали одређене набавке”, рекао је Павић и додао да је Бојан Петровић направио договор са представницима Савета МЗ у Пајковцу да отвори продавницу и изразио наду да ће овај продајни објекат бити добро опремљен, као и да ће мештани бити задовољни услугом.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Comment
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Peradetlic
Peradetlic
4 године раније

A da predsednik opstine podeli kante ziteljima Pajkovca i okolnih sela kako isti ne bi zagadjivali Kalenicku reku koju toliko volim. HVALA

1227

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x