Социјалисти прикупили потписе, ускоро предаја изборне листе

Општински одбор Социјалистичке партије Србије прикупио је довољан број потписа за предају изборне листе са кандидатима за одборнике у Скупштини општине Варварин, као и за народне посланике у Народној скупштини Републике Србије, рекао нам је председник ОО СПС у Варварину, проф. Драгољуб Станојевић.

“Захваљујемо се свим грађанима коју су данас одвојили време и дошли како би дали подршку нашој листи, листи “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партије Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма”, захваљујем се и оним људима који, због велике гужве, а својих обавеза, нису могли да сачекају и да њихов долазак рачунамо као подршку, мада је и сам долазак са њихове стране нама подршка”, нагласио је проф. Станојевић.

По његовим речима, за кандидате за одборнике прикупљено је преко 260 потписа, а за парламентарну листу око 150 потписа, доста више него што је било потребно.

“Имамо сјајне кандидате за одборнике и одличног кандидата за народног посланика, на листи је преко 60% нових имена, велики број младих људи способних и вољних да ураде нешто добро за своје средине, средине из којих долазе, као и преко 40% жена на листи. Наредних дана ћемо коначно, по добијању овлашћења из Главног одбора партије, да предамо изборну листу”, апострофирао је председник варваринских Социјалиста.

“Позивамо и наше, у овом тренутку политичке противнике да водимо једну коректну кампању, да уважавамо наше грађане и потребе наших грађана и да водимо једну фер и коректну изборну трку”, поручио је проф. Драгољуб Станојевић.

На гласачком листићу за локалне изборе у Варварину, који ће бити одржани у недељу 26. априла, на изборној листи “ИВИЦА ДАЧИЋ – Социјалистичка партије Србије (СПС) – Јединствена Србија (ЈС) – Драган Марковић Палма” наћиће се 35 кандидата Социјалистичке партије Србије и Јединствене Србије.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x