Др Мирјана Кркић нова председница општине Ћићевац

Општина Ћићевац је на данашњој седници Скупштине општине добила нову власт коју ће у наредном периоду предводити Српска напредна странка. Владајућу већину у општини Ћићевац од данас званично чини 14 одборника Српске напредне странке, Српске радикалне странке и Социјалистичке партије Србије.

Након скоро 18 година на власти, у опозицију је отишао некадашњи члан Демократске странке, актуелни лидер Покрета за очување општине Ћићевац Златан Кркић. Одборници су на данашњој седници Скупштине општине за новог председника општине изабрали др Мирјану Кркић, председницу Општинског одбора СНС у Ћићевцу, а за њеног заменика проф. физичког васпитања Александра Шулића.

Након избора новоизабрана председница општине др Мирјана Кркић је истакла да она и њен тим имају велику обавезу и одговорност према бирачима који су коалицији “Александар Вучић – За нашу децу” дали подршку на локалним изборима у општини Ћићевац.

“Велика ми је част и обавеза поверење коју су нам наши суграђани пружили и трудићемо се у наредном периоду да оправдамо ту подршку. Направили смо један тим и обогаћиваћемо га током времена како би општина Ћићевац била једно боље место за живот. Наш основни циљ ће бити помоћ младима и борба за опстанак младих у Ћићевцу, али у неком наредном периоду и повратак људи у општину Ћићевац”, поручила је председница општине Ћићевац др Мирјана Кркић захваливши се и коалиционим партнерима из Српске радикалне странке и Социјалистичке партије Србије на великој подршци у протеклом периоду.

Дужност чланова Општинског већа општине Ћићевац у наредном четворогодишњем мандату обављаће Милош Радојковић, Ивица Марковић и Ненад Мацић из Српске напредне странке, Горан Мацић из Социјалистичке партије Србије и Дејан Бишевац из Српске радикалне странке.

Владајућу већину чини 11 одборника Српске напредне странке, 2 одборника Српске радикалне странке и један одборник Социјалистичке партије Србије, док су у опозицији Покрет за очување општине Ћићевац са 10 и Група грађана “Само домаћински” са једним одборником.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x