Радни састанак председника општине Ћићевац са директором ЈКП “Морава”

Председник општине Ћићевац Златан Кркић састао се током викенда у свом кабинету са директором ЈКП “Морава” Слободаном Симићем. Тема радног састанка био је предлог Уговора о испоруци пијаће воде, који би требао да буде познат до 19. новембра 2016. године. Реч је о Уговору којим ће бити прецизирани сви елементи испоруке воде, укључујући њену цену и одржавање цевовода.

Кркић је дао предлоге Уговора у виду будуће цене након повезивања водовода и након почетка имплементирања овог пројекта, затим одакле почиње обавеза ЈКП”Морава”, докле је надлежност ЈКП “Водовод Крушевац” и многе друге техничке ствари и правна питања.

“Ми смо на седници Расинског управног округа, пре неких десетак дана, донели одлуку да такав предлог Уговора, једног новог споразума међу општинама, направи ЈКП “Водовод Крушевац” и сигурно не сумњам у добре намере Водовода Крушевац, који ће Уговор направити вероватно у своју корист, али постоје и Уговори који су направљени 2009. и 2010. године, које је иницирала Европска унија” каже Кркић.

Требало би да основа за сачињавање Уговора буде међуопштински договор, који су учесници потписали 2009. године, како би општина Ћићевац заштитила своје, односно интересе будућих корисника. На овом састанку су одређене смернице које би требало да се нађу у будућем Уговору.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x