Наставак исплате социјалних давања од понедељка

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања у Влади Републике Србије Зоран Ђорђевић реаговао је поводом информација да је у појединим експозитурама Поште прекинута исплата социјалних давања и новчаних накнада: дечји додатак, инвалиднине, новчана социјална помоћ, нега и помоћ другог лица, посебна новчана накнада, накнада за породични смештај, родитељски додатак и накнада-тржиште рада.

Ђорђевић је захтевао од руководства Поште да хитно успостави процес рада и наставе исплату накнада. “Од понедељка ће проблем бити решен, информисан сам да се ради о грешци, тако да ће исплате наставити да се обављају по плану”, рекао је Ђорђевић.

У наредним данима одржаће се састанак министра Ђорђевића са руководством Поште ради договора исплате накнада најстаријим грађанима на кућну адресу. Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања врши све исплате по плану, као и да се грађани о датумима исплата и детаљима могу информисати на сајту Министарства.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x