Велики хуманитарни концерт “Слађани од срца” 14. децембра у Ћићевцу

Слађани Стојановић из Доњег Катуна која је оболела од мијелоидне леукемије хитно је потребна помоћ за наставак лечења. Ову хуманитарну акцију подржала је и Хуманитарна фондација “Буди хуман – Александар Шапић”, а акцији се одазвала и општина Ћићевац која ће уступити простор за организацији хуманитарних концерата за помоћ овој мајци троје малолетне деце.

Велики хуманитарни концерт заказан је за 14. децембар са почетком од 19 часова и биће организован у Хали спортова у Ћићевцу. На концерту ће наступити Културно уметничка друштва “Моравац” из Ћићевца, “9. август” из Лучине, “Младост” Градац – Плочник, а учествоваће и Хор ОШ “Доситеј Обрадовић” из Ћићевца, “Коцкица Бенд” и солисти Игор Павловић и Вукота Пантић, Марија Стајић и Бојан Вукосављевић, “Сагапо Бенд”, “МП3 бенд”, као и групе “Амнезија” и “Јорговани”.

Организатори истичу да ће куповином улазнице, која износи 100 динара, сви људи добре воље подржати ову хуманитарну акцију, док ће свако ко буде дошао моћи да у кутији, која ће се налазити на улазу у Халу спортова у Ћићевцу, остави свој добровољни прилог.

До сада су, уз помоћ ове хуманитарне акције, обезбеђена средства за прегледе, али у наредном периоду Слађану очекује и трансплатација коштане сржи за коју је потребно 130.000,00 евра. Сви који су у могућности своју помоћ могу уплатити путем динарског рачуна 205-9011007235350-69, као и девизног 9031024645644, а помоћ се може послати и путем смс поруке (укуцати број 413 и послати на број 3030).

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x