Бенефит картице за студенте ВТМШ у Трстенику

У Високој техничкој машинској школи струковних студија у Трстенику, захваљујући сарадњи са установама и приватним сектором, студентима су подељене студентске бенефит картице које ће им омогућавати да месечно имају попуст за коришћење додатних садржаја.

Студенти ће морати крајем месеца да овере картице у школи, уз услов да проведу минимално 80 одсто на настави и вежбама у школи.

“Желим овом приликом да се захвалим свима који су се одазвали нашем позиву, који су омогућили попуст нашим студентима. Позивам и остале установе и приватни сектор да се укључе и на тај начин дају допринос бољем студентском стандарду”, истакла је Марина Карић, руководилац у Високој техничкој машинској школи струковних студија у Трстенику.

Директор Спортског центра у Трстенику Саша Крстић каже да је овим поводом и ова јавна установа изашла у сусрет студентима и руководству школе, па ће у оквиру потписаног уговора о закупу термина за спортске активности студенти моћи у малој и великој Хали спортова и на теренима Спортског центра да тренирају и да се рекреирају.

“Наша школа има традицију преко 57 година школовања студената у техничко-технолошком пољу. Ове године смо на градском нивоу, у циљу подизања квалитета студентског ваннаставног живота, позвали пар компанија и институција да нам изађу у сусрет и да нашим студентима омогуће долазак до додатних садржаја уз одговарајући попуст, а нашој иницијативи придружили су се Народни универзитет, који је студентима дао попуст на комплетан биоскопски и позоришни репертоар, као и попуст на курсеве страних језика”, наводи др Љиљана Пецић, професор организације пословања у Високој техничкој машинској школи струковних студија у Трстенику.

Позиву су се одазвали предузетници, власници радњи, кафе бар “Биоскоп”, Пекара “Вајат”, радње које продају женску и мушку гардеробу “Рим Н”, затим “Cotton club”, као и радња за продају мешовите робе “Urban Store” у Трстенику.

“Студентима смо штампали студентске картице и на овај начин, заједно са партнерима из општине, радимо на промоцији знања, али и утичемо на подизање квалитета културног, спортског и забавног стандарда наших студената”, додаје на крају др Љиљана Пецић, носилац реализације овог пројекта, позната по томе што непрекидно ради са студентима у циљу њихове афирмације у друштву и стручној сфери.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x