Јесењи крос 2016. за ученике Основне школе “Херој Мирко Томић”

На фудбалском игралишту у Маренову одржан је традиционални Јесењи крос 2016. у име “Трке за срећније детињство”, а у организацији Основне школе “Херој Мирко Томић” из Доњег Крчина и Црвеног крста Варварин.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Овај крос се традиционално одржава почетком школске године, у октобру месецу и пре свега представља радост за децу која на њему учествују. Ове активности мобилишу ученике на здрав живот, трчање, спорт и атлетику, кажу организатори. Освајачима прва три места додељене су дипломе, а активисти Црвеног крста су победницима уручили мајице са логом ове хуманитарне организације.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На кросу су се такмичили одвојено дечаци и девојчице по групама, 1. – 2. разред, 3. – 4. разред, 5. – 6. разред и 7. – 8. разред и то из матичне школе у Доњем Крчину и подручних одељења у Тољевцу, Малој Крушевици, Карановцу, Горњем Крчину, Залоговцу, Маренову и Парцану.

Од осталих активности ученика ове школе, издвајамо учешће на општинском првенству у стоном тенису одржаном у Основној школи “Драги Макић” у Бошњану, где су ученици ове школе освојила два прва места.

У категорији девојчица победник је била Теодора Илић, ученица VII1, а у категорији дечака победио је Алекса Тодосијевић VII1. У екипној конкуренцији девојчице су биле прве, Теодора Илић, Јована Петровић, Николина Матић, а у конкуренцији дечака Алекса Тодосијевић, Новак Љутић и Марио Петровић су освојили прво место.

 

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x