У 2017. години наставак сређивања Спортско туристичког центра “Темнић”

Од именовања Ане Видојевић за вршиоца дужности директора Спортско туристичког центра “Темнић” у септембру месецу 2016. године у овој Јавној установи урађено је доста тога. Радило се на сређивању скоро сваког дела овог спортско – туристичког центра.

“За ових пар месеци од када сам преузела дужност вршиоца дужности директора СТЦ “Темнић” комплетно су сређене свлачионице и санитарни чворови, извршена је комплетна замена плочица, ПВЦ столарије, водоводних и канализационих цеви. У ресторану је извршено сређивање, набављена је нова декорација за потребе ресторана, радници су добили нове униформе и побољшана је радна дисциплина и хигијена у просторијама СТЦ-а” каже вд директора Ана Видојевић.

“За наредну годину локална самоуправа у буџету, који је усвојен на задњој седници Скупштине општине, обезбедила је средства за сређивање базена и део око базена. Пред почетак сезоне планирани су сређивање хола у СТЦ-у и санација санитарних чворова у ресторанском делу, тако да се интезивно ради на сређивању и добијању новог и лепшег изгледа спортског центра” најављује она.

Пошто смо на самом прагу Нове године, вд директора СТЦ-а Ана Видојевић искористила је прилику да свим становницима варваринске општине честита наступајуће празнике. “2016. година остаје за нама, у 2017. години желим свим грађанима општине Варварин, на првом месту, пуно здравља, среће и личног и пословног успеха. Желим да лепо проведете новогодишње и божићне празнике и поручујем да ће се особље СТЦ “Темнић” трудити да се сви корисници наших услуга и у надолазећој години осећају пријатно и да буду задовољни нашим услугама” поручује Видојевић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x