Удружење “Сејачи среће” освојило друго место у надвлачењу конопца на 13. “Белмужијади” (ФОТО)

На недавно завршеној привредно-туристичкој и културној манифестацији “Белмужијада” у Сврљигу, на позив пријатеља из Удружења “Хлеб наш насушни” из Сврљига, представило се и Удружење “Сејачи среће” из Село Варварина.

Чланица овог Удружења Весна Миладиновић, оценивши организацију манифестације највећом оценом, истакла је да је програм тринаесте по реду “Белмужијаде” био врло разноврстан, док су оне учествовале и у спортским играма где су у дисциплини надвлачење конопца освојиле друго место.

“Поред спортских игара које су биле одржане на “Белмужијади” било је и такмичење у спремању домаћих колача, пита, представљени су били и стари занати и послови домаће радиности, као спортске игре. Ми смо у спортским играма, у дисциплини надвлачења конопца где смо освојили друго место и сребрну медаљу, а излагали смо и домаће колаче”, наводи Весна Миладиновић.

Она је изразила задовољство учешћем на овој манифестацији, али и упутила захвалност у име Удружења председнику општине Варварин Војкану Павићу на подршци.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Comment
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
trackback

[…] краја. Поред великог броја учешћа у разним манифестацијама широм Србије, где су освојене и бројне […]

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x