Варварин током године добија уређену Пословну зону

Расписана је јавна набавка за радове на уређењу и изградњи Пословне зоне у Селу Варварин, радове финансира Министарство привреде у Влади Републике Србије, а биће изграђена нова путна и комунална инфраструктура из разлога што су се појавили заинтересовани инвеститори за куповину некадашње месаре “Симић”.

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић истиче да се ради о великим средствима које је општина добила захваљујући министарству привреде и министарки Анђелки Атанасковић која је препознала потребу да општина Варварин треба да ствара услове за потенцијалне инвеститоре кроз ову Пословну зону.

“Ми смо конкурсном документацијом испунили све услове, били смо спремни за конкурс који је расписало Министарство привреде и у току су јавна набавка и избор извођача за спровођење радова који се односе на изградњи канализационе мреже и реконструкцији улице у Селу Варварин у којој ће се налазити Пословна зона”, рекла нам је председница општине.

Вредност пројекта је 30 милиона динара, што је за буџет општине Варварин велика цифра имајући у виду да је овогодишњим буџетом за асфалтирање опредељено 42 милиона динара.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x