Друштво “Традиција – Ситан вез” са гостима приредило незабораван годишњи концерт

У препуној Сали биоскопа Дома културе у Трстенику Друштво за неговање традиционалне песме, игре и обичаја “Традиција – Ситан вез” из Трстеника приредило је са својим гостима годишњи концерт под називом “Пламен српске традиције”. Љубитељи фолклора уживали су у различитим кореографијама и аплаузима награђивали актере на фолклорној сцени.

“Био је ово још један изузетан концерт и срдачно се у име свих чланова Друштва “Традиција” захваљујем Народном универзитету Трстеник и Милану Трнавцу на техничкој подршци. Захваљујем се и гостима, члановима КУД-ова “Електропорцелан” из Аранђеловца, “Бранислав Нушић” из Владичиног Хана, “Прва петолетка” и “Запис” на помоћи и учешћу у програму”, истакао је Драган Марковић.

“Дивна публика нас је подржавала на свој начин, хвала родитељима и члановима Друштва “Традиција – Ситан вез” и КУД “Грозд” из Александровца. Покровитељи овог годишњег концерта били су наша општина Трстеник и њен Народни универзитет, хвала и њима посебно и надамо се да ћемо и идуће године бити овде заједно”, рекао нам је на крају концерта Драган Марковић, кореограф и председник Друштва за неговање традиционалне песме, игре и обичаја “Традиција – Ситан вез” Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x