X “Међедов ћеиф” од 18. фебруара у Варварину

Јубиларна, 10. по реду меморијална колонија карикатуриста “Међедов ћеиф” стартује у уторак, 18. фебруара, а према речима директора Општинске библиотеке Варварин, Горана Ћеличанина, ове године је донета одлука да се са уметничким колонијама крене раније, а све са циљем да се радови настали на овим колонијама представе током културног лета.

“Ове године у фебруару имаћемо меморијалну колонију карикатуриста “Међедов ћеиф” и с поносом могу рећи да је ово десета, јубиларна, биће мало обојена свечарски. Поново не одступамо од стандарда па ће и ове године да дођу врхунски уметници, најбољи у Србији, на шта смо поносни. Расте тај фундус радова те колоније који брижљиво чувамо и све ће то моћи да виде људи из Варварина, али и шире, на једној изложби коју ћемо припремити касније”, наглашава директор Општинске библиотеке Варварин Горан Ћеличанин.

Након колоније карикатуриста, у марту месецу биће одржана и ликовна колонија, тако да ће на посебној изложби бити представљени радови и са те колоније, као и радови настали на прошлогодишњој ликовној колонији, најављује Ћеличанин.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x