Делегација из Израела у Врњачкој Бањи

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић примио је и пожелео добродошлицу делегацији из Израела. На, тим поводом, одржаном састанку присуствовали су и начелник Рашког управног округа Небојша Симовић, заменик градоначелника Краљева Марица Мијаиловић, заменик председника општине Врњачка Бања Иван Џатић, председник СО Врњачка Бања Иван Радовић и помоћник председника општине Врњачка Бања Милутин Думановић.

“Дошли смо овде у прелепу Врњачку Бању да се упознамо са њеним природним лепотама и развојним потенцијалима, са културним наслеђем и другим садржајима, како би смо исте презентовали нашим сународницима у Израелу. Желим да се наши туристи, који дођу овде са својим породицама, лепо проведу и да уживају у гостопримству овдашњих домаћина и наравно у природним лепотама овог дивног места”, рекла је члан делегације из Израела Жанин Литмановиц која се овом приликом захвалила домаћинима на изузетном пријему и добродошлици, изразивши наду да ће и они бити у скорије време гости у Израелу.

Начелник Рашког управног округа Небојша Симовић је рекао да је ова посета организована на нивоу Рашког округа, па су гости имали прилике да у пратњи домаћина посете, осим Врњачке Бање, и Краљево, Богутовачку и Матарушку Бању, планину Гоч. Симовић је истакао на састанку у Врњачкој Бањи да Рашки округ поседује највише капацитета, не само у Србији, него и на Балкану у смислу развоја здравственог, ловног, спортског и осталих врста туризма, а овакве посете су потенцијална шанса за развој Рашког округа.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1371

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x