Интезивни радови у селима Горњег Темнића

У селима Горњег Темнића у току су радови на санацији путева и уређењу канала за одвођење атмосферских вода. У Месној заједници Доњи Крчин, што се тиче јаркова поред пута, ископано је укупно 450 метара у протеклих пар дана, а уједно су постављени и пропусти тамо где је било потребе да би мештани ове МЗ могли без проблема да улазе у своја дворишта, каже директор ЈКП Варварин Дејан Ракић.

У Крчину је вршена санација и постављени су пропусти ФИ-1000 у дужини од 4 метра на једној деоници, док је потребно још 2 пропуста које ће екипе ЈКП Варварин поставити у току наредне недеље. Такође, у плану је постављање и 10 метара пропуста ФИ-200, а биће и ископан комплетан канал, док ће у још једној улици бити извршено равнање самог пута где ће туцаник бити распоређен.

“Пре ове Месне заједнице, извршени су радови у МЗ Мареново, где је такође вршен ископ канала за одвод атмосферске воде, а довезено је укупно 27 пропуста различитих величина, ФИ-400 и ФИ-500. Неки су одмах уграђени, док ће пар пропуста бити постављено у сарадњи са МЗ Мареново у неком наредном периоду, кад буде извршена сама санација и тих пољских путева” објашњава Ракић.

Све захтеве које упуте Месне заједнице и Дирекција за урбанизам и изградњу Варварина, ЈКП Варварин ће у што краћем временском периоду одрадити да би становници Горњег Темнића били задовољни, додаје Ракић нагласивши да дуги низ година није било оволико интезивних радова на овом подручју.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x