СНС: Обилазак најстаријих суграђана, учешће у културним манифестацијама

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину чланица Савета за информисање варваринских напредњака Ивана Милошевић говорила је о активностима које су активисти и функционери ове странке реализовали у протеклих седам дана.

Подсетивши на то да су Међународни дан особа са инвалидитетом, 03. децембар, активисти Општинског одбора Српске напредне странке обележили обиласком суграђана, Ивана Милошевић је истакла да је ова странка посвећена организовању и реализацији акција путем којих се унапређује положај и пружа подршка особама са инвалидитетом.

“Поводом међународног дана особа са инвалидитетом потпредседница општинског одбора и одборница у локалном парламенту др Марија Милошевић је обишла госпођу Христину Лукић из Бачине, слепу баку која има 93 године и која је, упркос болести, јако позитивна особа која плени животном енергијом и ведрином. Поред дружења и разговора са овом баком, докторка Марија је обавила и превентивни преглед”, рекла је на конференцији за новинаре чланица Савета за информисање Ивана Милошевић.

Она се осврнула и на недавно одржану манифестацију “Дан обредног хлеба” на којој су учешће узеле и чланице Уније жена СНС Варварин где су освојиле златну медаљу и диплому за најбољи славски колач, док је, према њеним речима, жеља била да се учешћем у овој манифестацији да допринос очувању традиције и културе српског народа.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x