“Врњачке терме”, нова туристичка понуда Врњачке Бање

После свечаног отварања туристичко – рекреативног центра високе категорије “Врњачке терме” практично је почео рад који ће временом реализовати већи број запослених. Овај туристичко – рекреативни центар високе категорије је, према својим садржајима, обогатио туристичку понуду Врњачке Бање, а према речима начелника Рашког округа Небојше Симовића ова значајна инвестиција компаније “Милојевић” треба да буде пример добре праксе и за друге бање.

Ово неће бити крај инвестирања и даље ће се инвестирати и градити, прве вечери у “Врњачке терме” стигли су и први гости, а биће их још наредних дана из свих крајева Србије.

“Ово је још један од јако битних објеката у Врњачкој Бањи који ће свакако повећати вредност врњачке понуде на европском и светском нивоу. Са потпуним правом можемо рећи да смо туристичка дестинација са највише хотела у својој понуди. Нашим гостима овом додатном понудом нудимо угодан боравак, а ефекат ове инвестиције омогућава и нова радна места, поготово у тренутку велике здравствене и економске кризе када је свако радно место драгоцено”, наглашава председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић.

Он подсећа да је изградња овог хотела, коју је омогућила породица Милојевић, почела септембра 2018. године и радови су већ завршени.

“Сви до сада изграђени хотели у протекле четири године завршени су у гарантном року, без обзира на ниво инвестиција и величину објекта. Испољена је добра сарадња са локалном самоуправом, са Јавним предузећима и општинском администрацијом”, наглашава Ђуровић.

Директор хотела “Врњачке терме” Милан Милојевић истиче да је компанија “Милојевић” одлучила да инвестира у Туристичко – информативни центар, после позива председника општине Врњачка Бања Бобана Ђуровића и после сагледавања свих туристичких потенцијала и садржаја које Врњачка Бања нуди.

“Уложили смо 8 милиона евра у овај туристички комплекс који се простире на 16.800 квадратних метара. Хотел има 85 соба, 15 апартмана и укупно 160 лежајева. У оквиру комплекса биће СПА и Wellness центар, 9 базена, од којих 3 отворена и 6 затворених, затим теретана, лоби бар, пансионски и полупансионски ресторани, мала и велика конгресна сала, казино и подземна гаража са 12 паркинг места. Надамо се да ће у наредном периоду у Врњачкој Бањи бити много више туриста из Србије и иностранства јер овде постоје сви услови за лечење, одмор и рекреацију”, истакао је Милан Милојевић, директор хотела “Врњачке терме”.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1337 + 1 = 1338

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x