Предраг Пеђа Милетић спортиста године у општини Трстеник

Комисија за избор спортисте године имала је пуне руке посла и тежак задатак да одлучи ко ће према показаним резултатима до сада понети титулу спортисте године у општини Трстеник. Ипак, најбољи међу најбољима био је кошаркаш Предраг Пеђа Милетић, који успешно игра кошарку у Аустрији и проглашен је за најбољег играча Бундес лиге Аустрије.

На почетку свечаности све присутне у трстеничком Дому културе поздравио је Рашо Лешевић који је укратко упознао скуп са резултатима Спортског савеза и најуспешнијима пожелео срећне новогодишње и божићне празнике, као и нове и још боље успехе у 2018. години.

Присутнима су се затим обратили краћим излагањима и честиткама председник општине Трстеник Александар Ћирић, а затим и чланица Општинског већа задужена за спорт и омладину и председница комисије за спорт Нада Сарић која је истакла велики допринос у развоју бокса у Трстенику бившег члана БК “Прва петолетка”, а касније и тренера све до недавне смрти, Верољуба Манџукића-Џуке, који је био једини представник Европских олимпијских игара из трстеничке општине као боксерски тренер клуба “G&F” у Трстенику.

На овој свечаности уручене су захвалнице предузећима, установама и појединцима који су исто тако дали велики допринос развоју спорта у трстеничкој општини, а уручена су и специјална признања појединцима за дугогодишњи допринос. Награде и признања уручили су челници локалне самоуправе, а рецимо на крају да је организатор и овога пута био Спортски савез Трстеник под покровитељством општине и уз медијску подршку РТВ Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x