Реализација пројекта у Горњем Рибнику

На делу Магистралног пута код школе у Горњем Рибнику радници предузећа Крушевац пут постављају тротоаре и сигнализацију ради веће безбедности ученика. Пројекат се реализује средствима предузећа Путеви Србије, а на лицу места, као и много пута до сада, нашао се председник општине Трстеник Александар Ћирић.

“Ово је још једна вредна инвестиција Путева Србије у нашој општини, а постављање сигнализације ће доста утицати на безбедност у саобраћају, пре свега ученика који похађају ову школу, док је вредност инвестиције негде око 6 милиона динара. Поред постављања сигнализације раде се и тротоари, а предвиђени су и водопропусти и заштитне ограде”, рекао је председник трстеничке општине Александар Ћирић приликом обиласка радова у Горњем Рибнику код Трстеника.

Он још додаје да ће сигнализација бити постављена и поред осталих школа које се налазе поред локалних и магистралних путева у Великој Дренови, Милутовцу, Осаоници и Угљареву, док ће према плану активности бити постављена и вертикална сигнализација поред свих спортских објеката.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x