Крушевац добио прву јавну гаражу, првих месец дана бесплатно паркирање

Крушевац је данас добио прву јавну гаражу која располаже са 145 места и три резервисана за инвалиде. Према речима директора ЈП “Пословни центар” Драгог Марковића, првих месец дана биће обезбеђено бесплатно паркирање за све кориснике. Гаража, која се налази на Тргу Костурница, има обезбеђен видео надзор и осветљење, а радиће 24 сата, 365 дана у години.

Вредност ове инвестиције је 25 милиона динара из сопствених средстава, а према важећем ценовнику, цена паркирања за први започети час је 40 динара, док је за сваки наредни 50. Постоје и месечне претплате за физичка и правна лица, месечне претплате за радни дан, викенд, државне празнике и др.

Градоначелник Крушевца Драги Несторовић навео је ову инвестицију као пример добре праксе Јавног предузећа “Пословни центар”, с обзиром да су средства обезбеђена из сопствених извора. У плану је и изградња подземне гараже на овом потезу, што ће укључити и реконструкцију шире архитектонске целине.

Свечаности је присуствовао генерални директор београдског Паркинг сервиса Андрија Чупковић коме је том приликом уручена Захвалница, а церемонији су присуствовали и заменик градоначелника Крушевца Весна Лазаревић, председник Скупштине Јасмина Палуровић и заменик начелника Градске управе Драгица Бојковић.

Извор: крушевац.рс

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x