Отклоњен квар на траси регионалног цевовода према Ћићевцу, чека се потврда званичних резултата о хигијенској исправности пијаће воде

Квар који се јуче догодио на траси регионалног цевовода, а због којег је општина Ћићевац била без воде, отклоњен је у поподневним сатима, саопштили су из општине Ћићевац. Екипе задужене за санацију, ЈКП “Развитак Ћићевац”, ЈКП “Водовод Крушевац” и ЈП “Морава”, радиле су од уторка, 2. маја до поподневних сати данас тако да је квар убрзо отклоњен.

Због велике количине воде која се излила на месту пуцања цеви механизацији је био отежан приступ, па је било потребан нешто дужи временски период за санацију квара. Екипе су радиле најбржим могућим темпом, како би водоснабдевање било што пре нормализовано. Потребно је још пар сати како би се успоставило нормално водоснабдевање након чега предстоји и процедура провере здравствене исправности, поручују још надлежни.

До потврде званичних резултата о хигијенској исправности пијаће воде, грађани се водом за пиће могу снабдевати на локалним алтернативним извориштима, а техничком водом са система јавних чесама који је јуче оспособљен.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x