Општинска лига Варварин: Силан старт Бачинаца

Фудбалери бачинског Младог Радника силно су стартовали у новом првенству општинске лиге Варварин и после три одиграна кола имају максималан учинак од три победе, уз гол разлику 14:2.

Фудбал се тако поново вратио на легендарни “Бубан” после прошлогодишњег колапса Бачинаца када су морали да одустану од такмичења у Првој лиги Расинског округа. Клуб велике традиције, основан још тридесетих година прошлог века, тако је наставио битисање уз жељу нове управе клуба на челу са Марком Јелићем да клуб врате на старе стазе.

“Одржали смо скупштину клуба и договорили да нам је ове године примарни циљ прво место у Општинској лиги. а онда полако морамо да направимо нови систем организације клуба, али и обновимо инфраструктуру”, каже за наш портал нови председник небеско-плавих из Бачине

Наравно, љубитељима фудбала у Бачини итекако је стало до клуба. Бачина је прво село које је на свом стадиону још давне 1969. године урадило трибине, а тада и нешто касније на “Бубану” су, у оквиру редовних лига, гостовали и фудбалски гиганти, као што су Нови Пазар, Јагодина, Полимље, Таково, Јединство (Ужице), познати чачански клубови и многи други.

Да ли ће се бачинско фудбалско царство обновити, зависи пре свега од Марка Јелића, Марка Антића и њиховог младог руководства, али и од свих Бачинаца жељних доброг фудбала и традиције везане за овај клуб.

Наредног викенда играју се утакмице 4. кола Општинске лиге Варварин, па ће се тако у Маренову сусрести Парцане и Градац, Рубин и Млади Радник и ОФК Мареново и Велика Морава.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x