Помозимо Павлу да победи болест

Удружење “Аутограм” из Трстеника почело је реализацију хумане акције под називом “Помозимо Павлу да победи болест”. Према речима председника овог удружења Бранислава Павловића тим поводом одржаће се и концерт народних песама у Дому културе у селу Оџаци код Трстеника 17. маја ове године у 19 часова. Цена улазнице за концерт је 200 динара.

Дечак Павле Прокић има 7 година и од прошле године бори се са тумором ока. Лечење подразумева зрачну и хемотерапију коју већ прима на Онколошкој клиници у Београду.

“У питању је петочлана породица са троје деце у којој само отац ради. Појавили су се у овој хуманој акцији и први донатори којима се пуно захваљујем, али позивам и друге људе добре воље, предузећа и установе да нам се придруже. Акцију ћемо водити у граду и у селима, а о прикупљеној помоћи обавестићемо јавност тако да не буде сумњи и прозивки. Наше Удружење отворило је том приликом жиро рачун 355-320052597-51 код Војвођанске банке са назнаком “за Павла”. Да кажем и то да је суорганизатор поменутог хуманитарног концерта МЗ Оџаци, а ми позивамо све хумане људе да дођу на концерт и уживају и наравно на тај начин да својом улазницом помогну дечаку Павлу”, каже Бранислав Павловић.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x