Тродневни новогодишњи аранжман у “Меркуру”

И ове године у сусрет Новој години, једном од највеселијих празника који асоцира на дружење, забаву и опуштање, “Меркур” из Врњачке Бање организује и новогодишњу вечеру и репризу, као и наградну игру, док након прославе госте чека корпица воћа.

Новогодишњи аранжман траје 3 дана и укључује медицинске услуге (лекарски преглед, третмани минералном водом), коришћење Аква центра “Waterfall” uz “Aquabik” (вежбе у води), Фитнес центра “Меркур Џим” (“Merkur Gym”) и Велнес центра “Fons Romanus”, који је иначе део Спа центра “Римски Извор”, званично најбољег здравственог Спа центра на Балкану.

Гости “Меркура” у оквиру новогодишњег аранжмана моћи ће да се опусте и поврате енергију након доброг провода у бројним релакс садржајима и то у “saun park-u – finska”, “IC sauni”, турском парном купатилу, базену са термоминералном водом температуре од 27-32°ц са подводном масажом, ђакузију, сланој соби, соби за расхлађивање, Врњачкој плажи, тепидаријумима, Кнеиповом потоку, Кнеип клупама.

“Меркуров” Велнес је једини који у Врњачкој Бањи ангажује минералне воде што га значајно издваја од осталих објеката, док је купање у “Меркуровим” базенима са минералном водом потпуно другачији концепт од купања у класичним базенским центрима због благодети које вода има на здравље и лепоту.

“Меркур” уочи новогодишњих празника већ традиционално посећују гости из Бугарске и Русије, али још увек постоје слободни капацитети за све оне који желе да празнични период проведу у оази здравља и опуштања. Обзиром да су гостима тренутно на располагању само једнокреветне собе, цена пакета је врло атрактивна и износи 23.325 дин по особи, сазнајемо од Бојане Бељић, ПР и референта Маркетинга у СБ “Меркур”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x