Реконструкција службених просторија ОФК “Орашје”

Почетком године 268 аматерских клубова широм Србије добило је финансијску помоћ од стране Фудбалског савеза Србије, а међу њима нашао се и ОФК “Орашје” чија је управа средства искористила за реконструкцију зграде на изгралишту у Орашју.

По речима председника Савета МЗ Орашје Горана Николића, реконструисана је кровна конструкција, замењене су плочице у свлачионицама, а очекује се и уређење терена, постављање ограде и довођење воде у свлачионице.

“ОФК Орашје се крајем прошле године обратио Фудбалском савезу Расинског округа (ФСРО) и Општини Варварин за помоћ при реконструкцији кровне конструкције свлачионице и уређењу унутрашњих просторија. Радови су још увек у току, нисмо још увек све завршили, завршена је кровна конструкција, остало је да се одради спољна фасада, ограђивање терена до реке и повезивање свлачионица са водом”, наводи Николић.

Циљ клуба, иначе члана Треће расинске окружне лиге, уређење терена и службених просторија, а након тога и повратак у веће рангове такмичења, истиче Николић и додаје да су све радове на добровољној бази извели мештани Орашја којима је упутио пуну захвалност.

“Ослањамо се тренутно на свој играчки кадар, играче из Орашја и околних села, ове године је пуно играча прешло из кадетске екипе у сениорски тим тако да је тим тренутно један од најмлађих у окружним лигама”, наглашава Горан Николић.

4.5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x