СНС: Настављамо сигурним стазама и путевима развоја и напретка Србије и Варварина

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину упутио је честитке Милошу Вучевићу на избору за председника странке уз искрена очекивања да ће ова странка и у наредном периоду остати на сигурном путу и да ће је нови председник предводити у нове победе у борби за јачу и још бољу Србију.

Варварински напредњаци подсећају да је СНС, предвођена Александром Вучићем, “подигла Србију из пепела и обновила све оно што су неодговорни и бахати узурпатори власти до 2012. године уништили”. Од новог председника очекују да настави сигурним стазама и путевима развоја и напретка Србије које је уцртао председник Вучић, на задовољство свих поштених, вредних и часних грађана и домаћина поносне и вољене Србије.

“Пред нама су нови изазови, велика борба је пред нама да очувамо Србију и да не дозволимо да неки неспособни и недостојни људи поново униште све оно што је у последњих десет година мукотрпно, уз огромне напоре, изграђено. Наша земља је Србија, а наш ветар у леђа су грађани који су и 26. маја још једном показали коме верују и које не смемо да изневеримо у наредном периоду”, стоји у саопштењу Општинског одбора СНС Варварин.

“Још једном, у име свих чланова Српске напредне странке у Варварину, честитамо новом председнику на избору и настављамо заједно са развојем Србије и нашег Варварина. Србију и Српску напредну странку воде и представљају вредни и честити људи, људи са поверењем народа и резултатима иза себе и зато смо сигурни да је Србија на правом путу док су на њеном челу Александар Вучић и Српска напредна странка предвођена Милошем Вучевићем”, закључили су варварински напредњаци.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x