Европски дневник 2019/2020: “Европа и ја”, 10. јубиларни конкурс

Делегација Европске уније (ЕУ) у Србији упутила је позив средњошколцима да се пројаве на десето, јубиларно такмичење за креативне и иновативне радове под називом “Европа и ја”.

Овогодишње теме конкурса су: “ЕУ и Србија”, “ЕУ у твом свакодневном животу”, “Митови о ЕУ”, “Људска права”, “Животна средина и климатске промене”, “Превенција насиља”, “Европа – уједињени у разликости”.

На конкурсу могу учествовати ученици првог, другог и трећег разреда средњих школа у следећим категоријама: фото радови (индивидуални); предлог дизајна и издања Дневника 2020/2021 – предње и задње корице и дизајн прве странице свих десет поглавља овогодишњег издања (тимски); видео формати – дужине до 3 минута (тимски); стрип/карикатура – формат Б2 (индивидуални); мултимедијални формат – израда интернет странице или мобилне апликације (тимски).

Рок за достављање радова је 31. јануар 2020. године, док упутство за подношење радова на наградни конкурс заинтересовани могу пронаћи на сајту www.evropskidnevnik.rs/konkurs, где се могу видети и правила за учешће на наградном конкурсу.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x