Одржани Пословни сусрети привредника у Врњачкој Бањи

У Конгресном центру реномираног хотела “Звезда” у Врњачкој Бањи одржани су пословни сусрети привредника под називом “Ланац вредности привреде Врњачке Бање”. Ове сусрете организовали су Регионална привредна комора Краљево и Општина Врњачка Бања, уз подршку Министарства привреде Републике Србије.

Основни циљ ове привредне манифестације био је поспешивање умрежавања привредних субјеката на регионалном нивоу и успостављање локалног ланца вредности добављача, а ови сусрети су допринели и међусобном бољем упознавању привредника. Сусрете је отворио заменик председника општине Врњачка Бања Иван Џатић.

“Без енергије и заједничког деловања нема резултата, а уз активност локалне самоуправе успели смо да доведемо фирму “Цветекс” која запошљава 40 радника. Имамо и инвеститора за хотел “Славија” који се тренутно реконструише, а продат је и објекат “Рекреатурса” на чијем ће месту бити изграђена нова зграда. Потписан је исто тако и уговор за изградњу “Аква парка” у циљу прославе 150 година организованог туризма у Врњачкој Бањи 2018. године” рекао је Џатић и изразио наду да ће овај скуп постати традиција.

О значају овог скупа говорила је и Зорица Лешевић, медијатор скупа из Привредне коморе Краљево. Презентацију је имало 10 фирми из Врњачке Бање, а осим излагања оне су се представиле и видео презентацијом. На привредним сусретима присуствовала је и привредна делегација Привредне коморе Требиње.

Информације у вези развоја и унапређења производње привредницима пружили су надлежни из Фонда за развој и из Привредне коморе Србије.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x