Убедљива победа напредњака у трстеничкој општини

На управо одржаним изборима за чланове Савета месних заједница општине Трстеник од укупно 34.684 гласача на изборе је изашло 11.720 бирача, или 33,5%. Кандидати Српске напредне странке (СНС) освојили су 236 од укупних 304 мандата у 38 Месних заједница.

Руководство, чланови и симпатизери СНС-а су у својим просторијама анализирали резултате са чланом Председништва СНС-а Братиславом Гашићем који је тим поводом изразио велико задовољство постигнутим резултатима владајуће коалиције у трстеничкој општини, што су и грађани сада својим гласовима потврдили, да имају поверење, и пружили им пуну подршку у спровођењу активности у наредном периоду.

“Излазност је била негде око 34% и ја се овом приликом захваљујем свим грађанима на подршци и гласовима који су нам дали, а ми ћемо и даље радити у њиховом интересу и спроводити реформе које су планом предвиђене. Право гласа имало је око 35.000 грађана, док су ови избори били веома важни јер се сада јасно види који су то људи који ће у наредном периоду водити МЗ и реализовати планиране активности”, рекао је председник општине Трстеник и ОО СНС-а Александар Ћирић напоменувши на крају да ће у МЗ Велуће избори бити накнадно расписани.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x